Table of contents
Volume 19, Issue 2B, April/June 2009
Seasonal variability of red propolis constituents and brine shrimp bioassay
Nunes, Lívio César Cunha; Galindo, Alexandre Bezerra; Deus, Annalu da Silva Oliveira de; Rufino, Daniel Arcanjo; Randau, Karina Perrelli; Xavier, Haroudo Satiro; Citó, Antônia Maria das Graças Lopes; Rolim Neto, Pedro José
Antioxidant activity of Maytenus imbricata Mart., Celastraceae
Silva, Grácia D. F.; Silva, Silvia R. S.; Barbosa, Luiz C. A.; Duarte, Lucienir P.; Ribeiro, Sonia M. R.; Queiroz, José H.; Vieira Filho, Sidney A.; Oliveira, Márcio L. R.
Antioxidant activity of Jacaranda decurrens Cham., Bignoniaceae
Carvalho, Cristiane Alves de; Lourenço, Mirian Virgínia; Bertoni, Bianca Waléria; França, Suzelei de Castro; Pereira, Paulo Sérgio; Fachin, Ana Lúcia; Pereira, Ana Maria Soares
Coumarin content of guaco syrup stored at different temperatures
Amaral, Maria da Penha Henriques do; Vieira, Fabiana Pires; Leite, Magda Narciso; Amaral, Lílian Henriques do; Pinheiro, Lucas César; Fonseca, Bruno Guedes; Pereira, Mônica Cecília Santana; Varejão, Eduardo Vinícius
Minerals evaluation in Amazonian medicinal plants
Martins, Alexsandro Sozar; Alves, Cláudio Nahum; Lameira, Osmar A.; Santos, Alberdan S.; Müller, Regina Celi Sarkis
|